EDUCATIE PENTRU SUCCES
21 mai, 09:00 – 22 mai, 17:00
Bucuresti, Auditorium Pallady
 
2.jpg

Succesul și-a schimbat mult definiția în ultimii doi ani, pentru fiecare dintre noi. Ca părinți care am trecut printr-o pandemie, ducând copiii la școala online și educându-i între două ședințe de zoom, ne-am redefinit cam toate conceptele care, însumate, formeau imaginea succesului în viață, pe care ni-l doream pentru noi și copiii noștri.
Am (re)învățat să prețuim relațiile, sănătatea fizică și mintală, tehnologia, libertatea, comunitatea. Am început să ne raportăm diferit la bani, educație, stimă de sine, toleranță, informație sau viitor.
Și-a fost nevoie de o pandemie și de un război la granițele noastre pentru a realiza că dincolo de propriile definiții date succesului, adaptabilitatea este o componentă importantă în alchimia lui.

Pe 21, 22 mai, te așteptăm la Auditorium Pallady la întâlnirea cu 16 invitați de excepție, să vorbim despre educație, succes și viață trăită cu sens.

 

Agenda 21 Mai

diana.jpg

Diana Stanculeanu

Sanatatea mentala a copilului, o cale catre evitarea dependentelor

Diana Stanculeanu este psihoterapeut și expert național în sănătate mintală colaborand cu mai multe ONG-uri naționale pe strategii de promovare și intervenție în psihologia și psihoterapia familiei.

herdea.jpg

Dr. Valeria Herdea

Sanatatea noastra - o abordare la 360 de grade

Valeria Herdea, medic primar medicină de familie şi cu profil pediatrie, Vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România şi Preşedinte AREPMF. Dr. Valeria Herdea este omul, medicul care crede cu tărie “că avem nevoie mai mult ca oricând să fim apropiați afectiv, să ne sunăm şi să ne întrebăm „Ce faci, te pot ajuta?”.

Nicoleta-Deliu.jpg

Nicoleta Deliu

Valoarea banilor, valoarea lucrurilor

Nicoleta este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comercială Romană, Președinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania și urmează un program de MBA la Creative Leadership.
Lucrează în domeniul comunicării de 12 ani, coordonand o serie de proiecte de anvergură, dintre care două dintre cele mai relevante sunt Școala de bani (cel mai amplu program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârsta) şi cea mai eficientă platformă de donaţii individuale pentru sectorul non-guvernamental din România, Bursa Binelui.

gaspar actual.jpg

Gáspár György

Stiinta relatiilor

Gáspár György - psiholog clinician, psihoterapeut relațional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie. Este membru al Colegiului Psihologilor din România și autorul cărților „Copilul invizibil” și “Revoluția iubirii”.

Mihai-Craiu.jpg

Dr. Mihai Craiu

Mens sana in corpore sano

Mihai Craiu este medic pediatru la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” și profesor la UMF „Carol Davila” din București. Pe lângă activitatea din spital, conf dr Mihai Craiu a înființat Spitalul Virtual pentru Copii, o pagină de Facebook unde părinții primesc informații și sfaturi pentru sănătatea copiilor lor.

b18234b5-f91a-46a0-840c-f0b175a86467.JPG

Raluca Anton

Job Title

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut specialist și supervizor în psihoterapii. Are o vastă experiență în terapia individuală a problemelor emoționale ale adulților, dar și în psihoterapia de familie. De-a lungul anilor, a susținut diverse proiecte prin care a promovat în rândurile publicului larg psihologia validată științific, unul dintre aceste proiecte fiind emisiunea „Jurnal de Psiholog“ si “Love is fun, but complicated” pentru revista Alist by Andreea Esca.

alexandru-mironov-stiinta-tehnica-324x235.jpg

Alexandru Mironov

Amintiri din viitor - copiii si tehnologia viitorului

Alexandru Mironov este scriitor, jurnalist și politician român, fost Ministru al Tineretului și Sportului, realizator de emisiuni radio-TV de popularizare a științei, dar și senior-editor al revistei Știință & Tehnică.

 

Agenda 22 Mai

oanan.jpg

Oana Niculae

Plictiseala, intre pericol si muza creatoare

Oana Niculae este medic specialist în psihiatrie pediatrică și deține o experiență clinică bogată în munca cu copiii și adolescenții.

dragos iliescu BRIO.jpg

Dragos Iliescu

Transformarea digitală a educației  

­­Dragoș Iliescu este Fondator & Chief Scientist Brio.ro, profesor în cadrul Facultății de Psihologie - Universitatea din București-, și se numără printre puținii specialiști din țară certificați în psihometrie (evaluare psihologică și educațională) și psihologia organizațională și a muncii.

Valer Hancas_Kaufland Ro.jpg

Valer Hancas

Educatie pentru sustenabilitate

Economist de profesie, pasionat de cifre și un orator plin de carismă, Valer Hancaș are o experiență de peste 17 ani în companii internaționale de retail. În prezent, deține funcția de Director de Comunicare & Corporate Affairs în cadrul Kaufland România în care activează de peste 16 ani.

Având în vedere că strategia companiei Kaufland urmărește implicarea activă la nivelul comunității în următoarele direcții: probleme sociale, sănătate, educație, sport, protejarea mediului și susținerea producătorilor români, Valer susține și promovează la nivel intern și extern și proiectele de CSR și mai ales de sustenabilitatea ale companiei.

Valer a participat în calitate de speaker la numeroase conferințe de profil, captivând de fiecare dată audiența printr-un stil de comunicare aparte deschis, jovial și plin de umor.

Foto Urania Cremene_dec 2021.jpeg

Urania Cremene

Cum educam stima de sine a copiilor

Urania Cremene este mamă și unul dintre cei mai apreciați experți în Parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată dupa Teoria Autodeterminării.

valeriu.jpg

Valeriu Nicolae

Educatie pentru toleranta si diversitate

Valeriu Nicolae a lucrat pentru Națiunile Unite și Comisia Europeană, a trăit în Marea Britanie, Canada și Malta. Iar acum îl găsim... în Ferentari.
De mai bine de 10 ani, Valeriu Nicolae convinge copiii din cartier să se țină de școală și îi ajută zi de zi la teme.

seblaz.webp

Sebastian Lazaroiu

Stirile false - cum ne invatam copiii sa le combata

Sebastian-Laurențiu Lăzăroiu este scriitor, sociolog și politolog.

Mihailov-E..jpg

Emilian Mihailov

Caractere pentru viitor: libertatea copiilor de a fi curajoși

Emilian Mihailov este conferentiar universitar la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucureşti. Interesele sale de cercetare vizează etica aplicată, filosofia morală, psihologia morală şi neuroetica. Este Directorul Centrului de cercetare în etică aplicată şi în această calitate contribuie la dezvoltarea de parteneriate şi proiecte cu universităţi şi centre de cercetare ca Oxford Uehiro Centre for Practical Ethics şi Institute of Biomedical Ethics din Basel. A publicat în 2017 cartea Arhitectonica moralității, editura Paralela 45. În prezent, coordonează proiectul de cercetare exploratorie ‘Etica oamenilor viitorului: dezvoltarea unui cadrul pluralist de evaluare a tehnologiilor de bioameliorare’.

oanam.jpg

Oana Moraru

Importanta lecturii in copilarie

Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon.

 

Parteneri Diamond

RO_BCR_Sponsoring_Coop_2017.jpg

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

762px-EON_Logo.svg.png

E.ON Energie România S.A., membră a grupului german E.ON, este primul furnizor integrat de electricitate, gaze naturale şi soluții energetice din România, încă din 2005.

synevo-square.webp

Synevo este cel mai important furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România și are în portofoliu peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, acoperind toate ariile terapeutice. La finalul anului 2020, Synevo România administra o rețea națională de 19 laboratoare și 126 de centre de recoltare și a efectuat pe parcursul anului peste 13 milioane de teste.

 

Parteneri Principali

900px-Kaufland_201x_logo.svg.png

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz.

Honda orizontal.png

Honda Trading Romania - distribuitor oficial de motociclete, piese si accesorii originale Honda in Romania.

logoBrio.png

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.

 

Parteneri

Logo GLS_png.png
Logo_Delgaz_grid_positive_web.png
Logo Identitate Boiron .tif
PRJ_GREEN VILLAGE_LOGO UPGRADE_rgb.jpg
sigla-Mobila-Moll-web-307px.jpg
logo-AC-vertical-negru.png
logo-DS-vertical-negru.png
Logo-Educare-ID-pagini.png
asocmagic.png
 

Parteneri media

pagina-de-psihologie.png
MAGIC FM red and black.jpg
IQads_logo.png
SMARK_logo.png
logo-spotmediaro-250x150.png
Logo R.U - Cover FB.jpg
sol.png
logo Cariere.tif
Sigla Ziarul News.jpg
 

Contacteaza-ne

Thanks for submitting!