top of page
Educatie pentru succes 2023
20 mai, 09:30 – 17:00
Biavati Events,
Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B, București
Educatie pentru succes 2023: Event Details
283703701_3182054192012701_7689256361006237332_n.jpg

Noțiunea de succes a depășit de mult sfera academică și pe cea financiară. Un parcurs academic excelent, un cont substanțial în bancă, un înalt statut social și ascensiunea în vârful ierarhiei profesionale nu reprezintă nicidecum garanția unei vieți împlinite. 8 specialiști de top din psihologie, educație, filosofie și finanțe redefinesc la conferința EDUCare – Educație pentru succes, valențele succesului.
Ne vedem pe 20 mai, la Biavati Events, între 9.30 – 17.00, la un nou eveniment marca Mozaic Media. 30% din vânzările obținute din bilete sunt direcționate către Asociatia MAGIC – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să își regăsească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

Educatie pentru succes 2023: Overview

Speakers

Gáspár György.jpg

Gáspár György

Eliminarea incestului emoțional din relația părinte-copil

Gáspár György - psiholog clinician, psihoterapeut relațional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro și președintele Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie. Este membru al Colegiului Psihologilor din România și autorul cărților „Copilul invizibil” și “Revoluția iubirii”.

Oana Moraru.jpg

Oana Moraru

Trezirea și menținerea motivației școlare

Oana Moraru este consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon și a platformei online Vocea Părinților, care adună povești din școala românească și le oferă soluții părinților aflați într-o relație dificilă cu aceasta.

Corina Popa.jpg

Corina Popa

"DECÂT" o întrebare: la ce ne ajută lingvistica?

Corina Popa este lector doctor asociat la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI), Facultatea de Litere, Universitatea din București și inițiatoarea Școlii de gramatică - un proiect de popularizare a exprimării corecte în limba română cu peste 90 000 de urmăritori în mediul online. 


Experiența sa profesională este strâns legată de domeniul educației, fiind, de-a lungul timpului, consilier la Departamentul Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale, expert în etică universitară în cadrul UEFISCDI, realizatoarea emisiunii „Next: educația viitorului” și consilier pe probleme de educație la Parlamentul României.

TP c.jpg

Theodor Paleologu

Caracterul cui îl lăsăm?

Theodor Paleologu, fost elev al Ecole Normale Supérieure, a studiat filozofia la Universitatea Paris I Sorbonne şi este doctor în filozofie politică al Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales şi al Universităţii din München. A fost fellow la Harvard, Notre Dame şi Wissenschaftskolleg zu Berlin, a predat la Boston College, Deep Springs College, European College of Liberal Arts de la Berlin şi Universitatea din Copenhaga. A fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda şi Ministru al Culturii. În prezent este președintele Fundației Paleologu.

foto Gelu_color c.jpeg

Gelu Duminică

Daca imi spui țigan, nu pe mine mă jignești

Sunt Gelu Duminică, om, copilul părinților mei, rom. Spun mereu că sunt cine sunt datorită părinților mei și lui Dumnezeu, care mi-a zâmbit prin oamenii care au văzut în mine mai mult decât o culoare sau o etichetă.


De 23 de ani, munca mea înseamnă Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, care lucrează în a da voce romilor de pretutindeni, mereu cu gândul că România poate deveni o țară în care să ne simțim, cu toții, acasă.

Claudia Oprescu c.jpg

Claudia Oprescu

Investiții în amintiri, nu în lucruri

Claudia Oprescu lucrează de mai bine de zece ani în domeniul comunicării, de cinci ani coordonează proiectele de implicare în comunitate ale Băncii Comerciale Române și este profesor la Școala de Bani unde îi învață pe copii și tineri cum să fie responsabili cu banii, iar pe părinți cum să le vorbească despre bani copiilor. Scrie povești pentru copii în timpul liber și iubește natura.

Adina Horga c.jpg

Adina Horga

Dragostea pentru natură se invața de mic

Adina Horga este antreprenor in educatie, fondator al gradinitelor Bergman Nature Kindergarten, pedagog specializat in educatia de tip outdoor.

Mihali c.jpg

Ciprian Mihali

„Greaua moștenire” a școlii românești și povara ei asupra viitorului

Ciprian Mihali (n. 1967) a terminat Filosofia la Cluj în 1992. În 2000 a devenit doctor în filosofie al Universităților din Cluj și Strasbourg. Predă din 1992 la Universitatea „Babeș-Bolyai” și a fost profesor invitat la numeroase universități occidentale. Între 2012 și 2016 a fost ambasador al României în Senegal și în alte șapte state din Africa de Vest. Din 2016 până în 2020 a fost director pentru Europa de Vest, la Bruxelles, al Agenției Universitare a Francofoniei. Autor a șapte cărți și peste 25 de traduceri din limba franceză, a fost recompensat de statul francez cu Palmele academice (2012) și de Academia Română cu Premiul Nicolae Titulescu pentru excelență în Diplomație (2017).

Educatie pentru succes 2023: Speakers

Parteneri Principali

762px-EON_Logo.svg.png
synevo-square.webp
Educatie pentru succes 2023: Sponsors

Parteneri

Logo_Delgaz_grid_positive_web.png
Logo GLS_png.png
Style=2, Mode=Light, HasText=False.png
Bic_logo_PNG1.png
PRJ_GREEN VILLAGE_LOGO UPGRADE_rgb.jpg
Logo-Educare-ID-pagini.png
pdp.png
Logo 10 ANI (1).png
asocmagic.png
Educatie pentru succes 2023: Sponsors

Mașina oficială

Honda vertical.png

Honda România

Honda România ne-a fost alături înca de la prima ediție și le mulțumim pentru încrederea acordată.

Educatie pentru succes 2023: Sponsors

Parteneri media

pdp.png
IQads_logo.png
SMARK_logo.png
logo-spotmediaro-250x150.png
Educatie pentru succes 2023: Sponsors
bottom of page